Skip to main content

Schippers Architecten

Een complete rebranding van een 100 jarig Architecten Bureau

Opdracht

Schippers Architecten bestaat in 2024 100 jaar. Dit jubileum was de aanleiding om eens goed naar zichzelf te kijken. Het was tijd voor een nieuwe huisstijl en vooral een nieuwe website. 

Aanpak

Onze open en interactieve aanpak werpte ook bij Schippers Architecten zijn vruchten af. Samen met een aantal mensen van Schippers Architecten hadden we aan het einde van de strategische workshop een aantal nieuwe kernwaarden gedefineerd. Aan de hand hiervan zijn wij verder in de pen gekropen om deze waarden verder te laden en een nieuw merkconcept neer te zetten.

Samen de beste beleving ontwerpen.

Logo

Het nieuwe verhaal was de basis van het mood-board en uiteindelijk het nieuwe design. Een nieuw logo met nieuw beeldmerk. Abstract, technisch, herkenbaar en verborgen symboliek. 

Website

De website. Hét visitekaartje en de go-to plek voor alle  stakeholders als ze meer willen over Schippers Architecten en overtuigd moeten worden door hun portfolio.
Aan ons de taak om een mooi design te maken voor de nieuwe site die prettig, esthetisch en informatief is.

En dat is gelukt. Zeggen we niet alleen zelf maar in de eerste maand is de site al bekroond met een Site of the day – Ster.

Resultaat

De klant is erg blij met hun nieuwe huisstijl en geniet van dit huidige 100ste jubilieumjaar. Waarin hun bedrijf verschillende keren in het middelpunt van de belangstelling zal staan bij diverse events.

De website heeft al een Award in de wacht gesleept en wij weten zeker dat de site ook gaat zorgen voor meer werk voor Schippers Architecten.