Skip to main content

WebSprint

Unieke websprint

Is het hoog tijd voor een nieuwe betere website? Maar heb je geen tijd om hier vele uren intern voor vrij te maken?

Een nieuwe website hoeft geen maanden te duren.

We bedenken samen de juiste structuur, schrijven de teksten en maken een high-end design. En daarna bouwen we het razendsnel zodat jouw site snel live staat.

Doorlooptijd: 20 werkdagen

De voorbereiding

De Deepdive

Voorafgaand aan de workshops willen we het liefste alles van je weten en over je website. Met een vragenlijst en eventueel aangevuld met interviews met het MT en/of klanten.

Zo zijn we in de workshop allemaal meteen up-to-speed.

Wat verwachten we van jou?

We starten deze websprint 2 workshopsessies van ongeveer 3,5 uur. Tijdens deze sessies is het belangrijk dat er een afspiegeling van het bedrijf aanwezig is en dat alle ‘beslissers’ aanwezig zijn (max. 6 personen).

Verder hebben we op vooraf aangeven momenten daarna nog een aantal keer een korte meeting om samen beslissingen te nemen. Hierna gaan we verder met de volgende stap in het proces.

Wat leveren we op aan het einde van de WebSprint:

 • Persona omschrijving
 • Doel omschrijving van de website
 • Teksten geschreven door de copywriter
 • Beeld voor de website
 • High-end design van alle pagina’s voor desktop en mobiel
 • Een design template om zelf pagina’s toe te voegen
 • Een website gebouwd in een CMS systeem
 • Uitleg over het CMS systeem zodat je zelf de site kunt onderhouden

Wat onze klanten zeggen

 • “Heerlijk om in twee weken klaar te zijn! Ondanks de snelheid namen ze wel echt de tijd om eerst tot de kern van ons bedrijf te komen. Stap voor stap werd daarna het merk opgebouwd. Fascinerend om te zien hoeveel werk er verzet kan worden in zo een korte tijd.”

  Remo del Mistro – Directeur Solimas
 • “Samenwerking was echt top, op het strategische niveau waar ik naar op zoek was. Nadat we de uitgebreide brandscan hadden gedaan kwamen ze met scherpe inzichten.
  Vervolgens hebben we de BrandSprint gedaan. Daarbij keek ik naar hun portfolio en zie je brand concepten waarvan je hoopt dat ze dat ook kunnen vertalen naar jouw bedrijf. Dat dat aan het einde van de rit ook zo blijkt te zijn is zo cool.”

  Bob Timmers – W3S Digital
 • Onward heeft ons in zeer korte tijd geholpen aan een volledig nieuwe merkidentiteit. Het proces, de taakverdeling en deliverables waren helder en duidelijk. Onze medewerkers waren nauw betrokken bij de belangrijke keuzes waardoor het nieuwe merk echt leeft binnen ons bedrijf. Wij zijn superblij met het eindresultaat!”

  Maarten van Montfoort – CEO Interstallar Group
  Solimas
  Van diverse ICT bedrijven naar één Solimas.

  Strategy + Branding + Design

  EVG Start
  Een rebranding voor meer impact.

  Branding + Art Direction + Overall design