Skip to main content

BrandSprint

Ons handelsmerk

Met onze unieke systematische aanpak ontwerpen we stap voor de stap en in no-time een volledig nieuw merk of we laten jouw huidige merk helemaal herleven.

Een high-end branding hoeft geen maanden te duren.

We sluiten ons af van andere opdrachten en focussen ons samen met jou volledig op jouw merk. Zo halen we maximaal resultaat en leveren we een complete huisstijl.  Van strategie tot huisstijl handboek.

Doorlooptijd: 7 werkdagen

De voorbereiding

De Deepdive

Voorafgaand aan de workshops willen we het liefste alles van je weten. Met een vragenlijst en eventueel aangevuld met interviews met het MT en/of klanten. Zo kunnen we in de workshop meteen de diepte in.

Twijfel je nog?
Wil je eerst weten hoe je er voor staat en hoe de buitenwereld je ziet?
Wij doen een BrandScan voor je om te kijken of en waar er meerwaarde zit om een rebranding te starten.

Wat verwachten we van jou?

De BrandSprint gaat om jou, jouw collega’s en de cultuur van jouw organisatie. Je bent daarom met een aantal collega’s aanwezig bij onze workshop(s). Je levert inzichten, geeft feedback en belangrijker nog: wijst ons de weg in jouw organisatie. Hoe eerlijker jullie zijn des te sneller en beter wij tot de kern komen. Bij dit proces horen beslissingen , dus wel handig als beslissers aanwezig zijn.
Maar het is vooral leuk en inspirerend.

Wat leveren we op aan het einde van de BrandSprint:

• Omschrijving van je merk karakter
• Brandstory en merkconcept
• Logo + logo varianten
• Typografie
• Kleur
• Beeldgebruik
• Aanvullende huisstijlelementen

Brandportal:
• Omschrijving van bovenstaande huisstijl elementen
• Omschrijving designgrid (indien hiervoor wordt gekozen)

Wat onze klanten zeggen

 • “Heerlijk om in twee weken klaar te zijn! Ondanks de snelheid namen ze wel echt de tijd om eerst tot de kern van ons bedrijf te komen. Stap voor stap werd daarna het merk opgebouwd. Fascinerend om te zien hoeveel werk er verzet kan worden in zo een korte tijd.”

  Remo del Mistro – Directeur Solimas
 • “Samenwerking was echt top, op het strategische niveau waar ik naar op zoek was. Nadat we de uitgebreide brandscan hadden gedaan kwamen ze met scherpe inzichten.
  Vervolgens hebben we de BrandSprint gedaan. Daarbij keek ik naar hun portfolio en zie je brand concepten waarvan je hoopt dat ze dat ook kunnen vertalen naar jouw bedrijf. Dat dat aan het einde van de rit ook zo blijkt te zijn is zo cool.”

  Bob Timmers – W3S Digital
 • Onward heeft ons in zeer korte tijd geholpen aan een volledig nieuwe merkidentiteit. Het proces, de taakverdeling en deliverables waren helder en duidelijk. Onze medewerkers waren nauw betrokken bij de belangrijke keuzes waardoor het nieuwe merk echt leeft binnen ons bedrijf. Wij zijn superblij met het eindresultaat!”

  Maarten van Montfoort – CEO Interstallar Group
  Solimas
  Van diverse ICT bedrijven naar één Solimas.

  Strategy + Branding + Design

  EVG Start
  Een rebranding voor meer impact.

  Branding + Art Direction + Overall design

  Supafast een nieuwe branding!