Skip to main content

Sialia Yachts

Introducing the world’s first electric yacht

Opdracht

“Introducing the world’s first electric yacht”
Dit wilde Sialia yachts in ieder geval doen met een dijk van een website en daarbij had hun huidige logo een kleine touch-up nodig.

Aanpak

Na een inspirerende workshop waarin we diep in de ‘oude’ wereld van de exclusieve yachten en de ‘nieuwe’ wereld van electrische aandrijvingen zijn gedoken hebben we een nieuwe kapstok voor Sialia Yachts gedefineerd voor hun communicatie.

Branding

Electric Yachting Redefined is de paraplu geworden voor dit kersverse bedrijf dat al een werkbaar protoype rond heeft varen. Met frissere kleuren en een beter uitgebalanceerd logo hebben we vervolgens de eerste nieuwe stijl elementen geintroduceerd in een nieuwe brochure en een luxe koffietafelboek waarin alle elektrische modellen te bewonderen zijn.

Website

Dit is dé plek waar Sialia Yachts zijn verhaal kan en moet vertellen. Nieuwe kopers moet aantrekken en overtuigen van de nieuwe aandrijving. Clean, strak en zonder al teveel opsmuk.

Resultaat

Een nieuw merk dat de markt bestormd. Met vele mooie publicaties en een website die zich blijft ontwikkelen met nieuwe modellen en binnenkort ook een configurator.